takkassetter

Prefabricerad takkassetter för yttertak 

Hos Flens Byggelement hittar du hållbara och energieffektiva prefabricerade takkassetter till ditt byggprojekt. Vi erbjuder både specialgjorda takkassetter som tillverkas efter era behov samt standardiserade takkassetter med Kertostomme. Tack vare våra lätta takkassetter sparar du tid under hela byggprocessen, från projektering till själva byggandet. Mer tak på kortare tid helt enkelt. 

Varför prefabricerade takelement?

Med de prefabricerade takkassetterna får du ett tak som går enkelt och snabbt att montera. De högkvalitativa takelementen gör byggnaden energieffektiv och klimatsmart. Prefabricerade takelement kan användas till de flesta typer av byggnader. Våra isolerade takkassetter är exempelvis ett populärt val för ”varma” takvåningar vid produktion av boende. 

 Utöver färdig produkt och transport till ert byggprojekt finns vi självklart med för att ge stöd och råd under hela processen. 
 

Specialanpassade takkassetter – gjorda efter era behov

Inget projekt är det andra likt. Därför anpassar vi utformningen av takkassetterna efter era behov. Våra takkassetter kan exempelvis bestå av en limträstomme med råspontsluckor, underlagspapp, isolering och glespanel. Ni kan också välja att ha med eller utan skiva. Kontakta oss för att se hur vi kan producera takkassetter som passar er. 

Standardiserade takkassetter med Kertostomme

Flens Byggelement har tagit fram en egen standardiserad takkassett med stomme av Kerto® LVL (Laminated Veneer Lumber). Jämfört med limträ så har Kerto lägre egenvikt och mindre volym faktiskt trä i produkt med motsvarande förutsättningar. Det är ett otroligt starkt och dimensionsstabilt material som erbjuder lång hållbarhet. Kerto LVL-produkter är CE-märkta och certifierade av Eurofins Expert Services Oy. 

Takelement till ert bygge direkt från fabriken i Flen

Vi producerar både våra specialanpassade takkassetter och standardiserade takelement i vår fabrik i Flen. Utöver taktillverkning erbjuder vi transport av byggelement till er arbetsplats. Byggelementen levereras med tidsbokad transport. Därefter monterar ni enkelt takelementen på byggarbetsplatsen. 

PRATA TAKELEMENT MED OSS

PREFABRICERADE VÄGGELEMENT

LÄS MER HÄR.

PREFABRICERADE
SPECIALBESTÄLLNINGAR

Det löser vi.

KONTAKTA OSS

VI HJÄLPER ER.

JAG VILL BLI KONTAKTAD!