vi förenklar byggprocessen

Flens Byggelement grundades för att effektivisera, förenkla och förbättra byggprocessen. Det fortsätter vi att göra än idag tack vare våra prefabricerade byggelement.

Prefabricerade Byggelement

Vi levererar prefabricerade byggelement från Flen till hela Skandinavien. Innanför våra väggar hittar du kompetens för att lösa dina behov.

Gedigen erfarenhet

Med mer än 13 års erfarenhet i branschen har vi samarbetat med de största aktörerna såsom JM, Skanska, Peab och NCC. Bli en av våra nöjda kunder du också!

Prefab och samlad kompetens

Genom att erbjuda prefabricerade byggelement effektiviserar Flens Byggelement byggprocessen med kortare ledtider, färre risker, snabb installation och förenklad planering. Produkten anpassas efter byggobjektets behov och levereras till byggplatsen med en effektiv logistiklösning med dagliga leveranser från vår fabrik.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en helt självständig produktion, från start till slut. Den hanteras av bland annat CAD-avdelningen och komplett management.

VÅR HELHETSLÖSNING InKLUDERAR

Hållbara & högkvalitativa byggelement

Specialanpassning
av byggelement

Självständig produktion
från start till slut

Effektiva & punktliga
leveranser

Hög kvalitet
genom alla led

Från Flen till Skandinavien

Från Flen i Sörmlands hjärta levererar vi byggelement till hela Skandinavien. Innanför våra väggar hittar du kompetens för att lösa dina behov av byggelement av hög kvalitet. På 12 000 kvm  har vi fyra produktionslinor med tillverkning av väggelement i både trä och stål. Översatt till väggar så betyder det att vi kan producera cirka 200.000 kvm väggelement per år. 

Grundades för att förbättra

Vår historia startade 2008 då ett samarbetsavtal slöts med JM AB. Syftet var  att effektivisera JM:s byggprocess genom att utöka inköp av utfackningsväggar i Mälardalsregionen och Norge. Sex år senare, i juni 2014, ingick vi ett investeringsavtal med Elmi Gruppen som har väletablerade kontakter med landets största byggföretag. Idag har vi alltså mer än 13 års erfarenhet i branschen och har samarbetat med flera av de största aktörerna i Skandinavien såsom JM AB, Skanska Sverige AB, Peab, NCC, med flera.

Prata byggelement med oss

Hör av dig till oss på Flens Byggelement för att prata byggelement, ytterväggar eller om annat som rör ditt byggprojekt. Vi finns med dig i ur och skur, från idé till leverans right-on-time.

JAG VILL BLI KONTAKTAD!