Rickard Segh är ny VD på Flens Byggelement

Rickard Segh är ny VD på Flens Byggelement sedan 10:e januari 2023.

 

Rickard är 49 år och bor i Mariefred. Han trivs bäst ute i naturen och har en gedigen bakgrund inom idrotten. Han har själv spelat hockey i division 1 och även haft uppdrag som ungdomsledare och andra ledande positioner inom idrotten. Hans idrottsintresse går i arv hos hans sönder som idag båda satsar hårt inom hockeyn. Nu för tiden ligger Rickards skridskor på hyllan till förmån för cykling och i backspegeln finns ett antal Ironman och klassiker.

 

Rickard har en lång professionell karriär inom entreprenad och produktion. 

 

Han började sin karriär på NCC som produktionsansvarig, byggde bostäder för PEAB och varit verksam hos Wästbygg där han även satt i den regionala ledningsgruppen. Han har även varit VD för O.B.Wiik. Närmast kommer han från Telge Bostäder.

 

Jag är glad över detta förtroende, att få fortsätta vara en del av utvecklingen för byggande inom Norden. ser fram emot att träffa gamla bekanta och att få skapa nya möten och förutsättningar för lönsamma investeringar, även om vi har en tuff tid framför oss med vad som händer omkring oss i Sverige och världen säger Rickard 

 

Just nu ser vi en skenade inflation, ett krig och ett allmänt osäkert världsläge. Priserna ökar och byggtakten minskar. Vi står inför en utmaning i hela branschen med att hålla lönsamheten uppe med sviktande orderingång. Vi är så klart inte helt immuna men vi står väl rustade för att ta oss an denna utmaning. Vår flexibilitet och höga servicegrad gör att vi sticker ut. Vi är leveranssäkra och har en självklar plats på marknaden.

 

Vi tittar också framåt och utvecklar våra produkter ytterligare med mellanbjälklag och yttertak som är nya segment vi ser stor tillväxtpotential i.